יין ישראלי
מלבד הרצון שלנו כעם, לפרנס ולתמוך בעסקים מקומיים מארץ ישראל, ישנם עוד סיבות מדוע לבחור דווקא ביין ישראלי.
הטעם הישראלי
חוש הטעם של אדם ישראלי הגדל בארץ ישראל, אינה דומה לחוש הטעם של אדם שאינו ישראלי הגדל בחו”ל, תפריט הארוחות שונה וכן טעם המוצרים שונה, לכן התאמת טעם היין ללקוח הישראלי, צריכה להיות מדוקדקת יותר ומותאמת לבישולים ולחח הישראלי.
יין טרי
כאשר היין מיושן בתוך חביות עץ, בטמפרטורה נכונה ומדויקת תחת מעקב של אנשי היקב, כמובן שהיין משתבח עם הזמן החולף. אך אם היין כבר עבר בקבוק ויצא לשווקים ומאוכסן כרגע במחסנים שונים ואינו תחת השגחתם המדוקדקת של אנשי היקב, טעם היין יכול להיפגם ולהשתנות והיינו חשוף לשינוי ו/או איבוד הטעם הטוב ע”י גורמים שונים, כמו שמש, מזג האוויר ותקופת השהייה בבקבוק.
כאשר אנו קונים יין ישראלי, לרוב אנו יודעים ומכירים את ההיסטוריה שלו ויודעים לבטח שלא עבר טלטולים מהים ליבשה והיין אכן טרי ולא עבר זמן רב מביקבוקו.
כרמים ויקבים
יקבי היין בארץ, מצויים ברוב חלקי הארץ, אך לרוב נמצאים במקומות כמו הגליל, אשר מתאימים במיוחד בגלל מזג האווירהאידיאלי והנכון ליצור יין משובח.
יש לכם ספק לגבי יין מסוים? רוצים לקבל המלצה על יקב או יין איכותי?
תירשמו לאתר שלנו, תשאירו פנייה, אחד מאנשי צוות האתר יחזור אליכם ותקבלו מענה מלא לכל שאלותיכם.
מצאתם טעות בכתבה? עדכנו אותנו, נשמח לשמוע ולהשתפר.