יינות לאנשים שמבינים
יינות לאנשים שמבינים
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

משלוח חינם מעל 500 ש"ח!

בנימינה עמקים מרלו

69

36 במלאי

בנימינה עמקים מרלו

הר הגלבוע וחבל לכיש

תהליך ייצור:

ענבי המרלו נבצרו בכרמינו כאשר הגיעו לרמת בשלות אופטימאלית. הענבים נבצרו בשעות הלילה

הקרירות והובלו היישר אל היקב שם נקלטו בבור קבלת הענבים, עברו דרך מפריד-ממעך להפרדת

השדרות והעלים מן הענבים, ומשם אל מיכל התסיסה בה בילו כשבוע לערך. בסיום התסיסה

האלכוהולית היין עבר שפייה למיכל להמשך התסיסה המלולקטית ולאחר מכן לתהליך התבגרות

קצר במגע עם עץ אלון צרפתי. תהליך הייצור של טבע מרלו מוכוון כולו לשימור טעמי פרי ראשוני

שמקורו בענבים, דבר ההופך את היין הסופי לנגיש ונעים לשתייה.

רשמי טעימה:

עמקים מרלו מתאפיין בניחוחות של פרי בשל, עשבי תיבול וכן טעם עשיר ומאוזן. מומלץ להגיש את

היין בטמפרטורה של כ-16°C לצד מנות עוף צלוי או דגים כדוגמת טונה, פסטה ברוטב בולונז או

גבינות קשות. זהו יין שנועד לשתייה בצעירותו ובתנאי אחסון נאותים ימשיך להשתבח תקופה קצרה

בלבד של כשנתיים-שלוש.

כשרות

עוד יינות מאותו סוג

עוד מאותו יקב

עוד יינות באותו טווח מחירים

59

35 במלאי

60

3844 במלאי

74

2 במלאי

99

5 במלאי

60

3621 במלאי

60

3706 במלאי

59

35 במלאי

79

32 במלאי

אביזרי יין נלווים

ea361bd6-d6f3-11ee-958f-8a5cb9c558db

בנימינה עמקים מרלו

69

36 במלאי

שמחים לראות אותך שוב!
כאן מתחברים לחשבון שלך

התחברות

מתלבטים איזה יין לקנות? רוצים להתייעץ?
נשמח מאוד לעזור לכם!
מוזמנים להתקשר או להשאיר הודעה ונחזור אליכם בהקדם!

הכניסה לאתר מגיל 18 ומעלה
הגיל בו שתיית אלכוהול מותרת על פי חוק.